Alle benodige…

Functionaliteiten

Cloudbased software die ervoor zorgt dat u altijd bovenop de bal zit. Alleen die functionaliteit die écht nodig is. Simpel, effectief, zeer gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Er is geen ICT afdeling nodig want in Acquisitie Gemak regelt u simpel alles zelf. Natuurlijk zijn wij er altijd om u te helpen en ondersteunen!

Acquisitie Gemak kent vele functies.

Met onze cloudbased software richt u uw klantdatabases zelf in; importeren, exporteren en velden aanmaken. Alle acties worden gelogd voor maximaal overzicht. Alle belangrijke informatie is inzichtelijk in de overzichtelijke statistieken op zowel database als gebruikersniveau.

  • Geautomatiseerd terugbellen
  • Notificatie in de ochtend
  • Zelf rollen aanmaken
  • Onbeperkt aantal belresultaten maken
  • Onbeperkt aantal gebruikers maken
  • Onbeperkt aantal databases maken
  • Data toekennen aan gebruikers
  • Opvolgen van adressen
  • Uploaden van offertes of bestanden

Al het klantcontact perfect onder controle!

Intuïtief en overzichtelijk

Acquisitie Gemak is gebouwd door vakspecialisten en voor eenieder die te maken heeft met klantcontact. De software is daarom intuïtief en alle schermen zijn gericht op het bieden van overzicht, volledigheid en inzicht.

Wat kan Acquisitie Gemak betekenen voor uw organisatie?

Al uw klantcontact in één intuïtieve tool.

Eenieder die te maken heeft met klantcontact!
Van MKB, ZZP, eenmanszaken, callcenters, klantcontact centra, onderzoekbureau’s tot aan multinationals.

Ja, gelukkig wel. Het is zeer gemakkelijk in gebruik. Bij het aanvragen dan het demo account krijgt u ook een handleiding meegestuurd. Natuurlijk helpen wij u graag op weg en kunt u ons altijd bellen of mailen bij vragen.

Maandag tot en met vrijdag van 08:30 – 17:00 uur zijn wij geopend voor vragen en technische support. Indien wenselijk verzorgen wij trainingen op locatie of via teams.

Natuurlijk, er kan op een gemakkelijke manier data worden toegevoegd. Dit kan per stuk of data kan worden geïmporteerd middels lijsten. Wanneer er outbound wordt gebeld dan wordt het contact dat u in uw scherm ziet staan, toegekend aan u als gebruiker. Krijgt u op dat moment een inkomende lijn dan kunt u gemakkelijk schakelen naar een ander scherm om die gegevens op te slaan. Het systeem is echter wel gericht op outbound klantcontact.

U kunt Acquisitie Gemak onder andere gebruiken voor Telefonische Acquisitie, acquisitie werkzaamheden, uitnodiging acties, enquetes, controleren van gegevens, klanttevredenheidsonderzoeken, opvolging van offertes (beursleads, mailings etc.), marktonderzoek, telefonische verkoop, afhandeling van mailverkeer en/of inkomende oproepen noteren en doorverwijzen naar collega’s. Al met al, alles wat te maken heeft met klantcontact en de mogelijkheid hebben tot geen enkel contact meer te vergeten!

Het opzegtermijn is Acquisitie Gemak is één maand. Het contract wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Het bedrag wordt maandelijks via automatische incasso geïncasseerd.

Overtuig uzelf met een demo

Laat u zich overtuigen door ons, maar ervaar het vooral zelf. Start direct een online demo en zie meteen wat Acquisitie Gemak voor u kan betekenen.